X

DR. SCHELLER

V 80 letih prejšnega stojeltja je Dr. Hans-Ulrich Scheller s strastjo in predanostjo ustvaril svojo prvo naravno kozmetilno blagovno znamko. Zaradi naravnih in učinkovitih sestavin je bila kakovostna blagovna znamka hitro uveljavljena na trgu.

Prepričan je: „Nega kože mora biti dostopna vsem ljudem.“ – Danes je DR. SCHELLER znan kot pionir med komercialno naravno kozmetiko.

Načela blagovne znamke:

Naravna kvaliteta

Učinkovine so 100% naravni in prijazne do kože.

Učinkovitost

Izdelki so dokazano učinkoviti, videz kože je lepši.

Obljuba blagovne znamke:

  • 100% brez silikonov, mineralnih olj in parabenov
  • Brez sintetičnih dišav in barvil
  • Proizvedeno v Nemčiji
  • NATRUE certifikat
  • Vegan registracija
  • Učinkovitost in kompatibilnost kože dermatološko testirano

VAŠA KOŽA JE UNIKATNA TAKO KOT STE VI.

Resnično poznavanje sebe je izjemen in dragocen dosežek. Tisti, ki dobro pozna svojo kožo, ima prav zagotovo prednost. Preberite si o vsaki liniji, za kateri tip kože je primerna in ugotovite kateri izdelki so najbolj primerni za vas.

ČIŠČENJE - PRVI KORAK V LEPOTNEM RITUALU

Rutina temeljitega čiščenja obraza je skrivnost za lepo negovano kožo.

Šele ko je koža očiščena – je brez ličil in umazanije – je optimalno pripravljena na nadaljnje negovalne izdelke. Temeljito čiščenje omogoča učinkovinam, da se hitro in učinkovito absorbira v kožo. Linija je primerna za vse tipe kože in ne vsebuje alkohola.

MELONA IN MORINGA - VLAŽENJE Z MULTI-ZAŠČITO

Primerno za mešano in mastno kožo

Poletje, sonce, plaža in sončna krema – smiselna kombinacija! Vendar naša koža ne bi smela biti zaščitena samo pred UV žarki. Naprimer modra svetloba je ravno tako negativni vpliv iz okolja, ki dodatno obremeni našo kožo. Negativni vplivi iz okolja ostanejo na površju naše kože in preidejo v našo kožo skozi pore, brez da bi to opazili, na način, da se le te zamašijo. Posledice so vnetja, pomanjkanje vlage in prezgodnje staranje.

Da se zavarujemo pred temi učinki naša koža potrebuje nego, ki je namenjena zaščiti proti različnim učinkom. Z novo linijo MELONA IN MORINGA, ki omogoča „multi-zaščito“, se pričenja novo obdobje negovalnih izdelkov iz segmenta naravne kozmetike.

Multi-zaščita = zaščita pred:

  • Modra svetloba
  • Onasneževanje
  • Prosti radikali
  • UV-sevanje in infrardeče sevanje

MANDELJ IN OGNJIČ – NEŽEN RITUAL RAZVAJANJA

Primerno za občutljivo nežno kožo

V primerjavi z drugimi tipi kože, občutljiva koža pogosto reagira že na najmanjše dražljaje, kot je naprimer sonce, veter, toplota in podobno. Naša koža lahko odreagira na različne načine. Lahko je rdečica, srbečica, zategnjena koža ali mora zelo suha koža, ki se odraža kot lise na koži. To je razlog, da koža potrebuje nego z čim manj sestavinami, ki pa so vseeno učinkovite in imajo sposobnost povrniti kožo nazaj v ravnovesje. Glavni namen linije je pomirite kože in okrepitev zaščitne bariere.

OSAT IN CHIA – INTENZIVNA NEGA ZA ZELO SUHO KOŽO

Primerno za selo suho kožo

Zelo suha koža pogosto trpi zaradi pomanjkanja lipidov in vlage. Glavne vzroke je moč najti v hladnih temperaturah, toploti, soncu, zmanjšanju aktivnosti žlez lojnic ali zaradi slabe sposobnosti vezave vlage v koži. Za to so posebno primerne učinkovine kot je osat in izvleček chia semen, ki intenzivno negujejo in vlažijo kožo.

V sodobnem načinu življenja je vsak dan drugačen in sledi svojemu ritmu. Zato je pomembno, da naši koži omogočimo vsak dan enako negovalno rutino. Med dnevom koža potrebuje vlago in zaščito pred vplivi iz okolja, ponoči pa regeneracijo in počitek. Ključ do uspeha ne leži samo v učinkovinah, temveč tudi v različni teksturi med dnevno in nočno nego. Dnevna nega je kompaktna bogata nega, ki ščiti kožo v vseh vremenskih razmerah, še posebno pred mrazom. Koža je zaščitena pred izgubo vlage skozi dan, zato ni potrebno konstano nanašanje kreme med dnevom. Nočna nega ima lažjo teksturo in se hitreje vpija. Koži nudi dragocene učinkovine, ki jo nahranijo in podpirajo naravno regeneracijo čez noč.

ARGAN IN AMARANT – ANTI-AGE SPECIALIST ZA UČVRSTITEV, GLAJENJE IN VLAŽENJE

Primerno za zrelo, zahtevno kožo

Zrela koža pogosto trpi zaradi pomanjkanja vlage in pušča občutek suhe kože in zategnjenosti. Začenja izgubljati napetost in čvrstost. Staranje kože še dodatno pospešijo sončni žarki in ravno tako prekomeren stress, onesnaževanje okolja in neprimerna nega.

Linija Argan in Amarant je “talent” na večih področjih. Učinkovine imajo sposobnost glajenja kože, zmanjševanja vidnosti drobnih linij in gubic, krepijo odpornost izboljšajo elastičnost kože in nenazadnje jo oskrbujejo z vlago. Poleg teha kožo ščitijo tudi pred škodljivimi vplivi prosti radikalov.

Linija ponuja širok nabor izdelkov, kar omogoča, da lahko vsak izbere zanj najbolj primernega.

OGNJIČ – ZAŠČITA ZA ROKE, KOT SO JO POZNALE BABICE

Hrapave in razpokane roke potrebujejo dodatno nego.

Balzam za roke s pomirjujočim izvlečkom ognjiča neguje suhe in razpokane predele, z vitaminom A za krepitev kože in alantoinom, predstavlja zaščitno rokavico za vaše roke, ter kožo naredi bolj mehko in gladko. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI