WELEDA SONČNA LINIJA

Weleda je ponovno lansirala sončno kozmetiko! Na veliko veselje vseh, ki ste težko pričakovali naravne kreme, ki kožo ščitijo proti negativnimi vplivi sonca, lahko ponovno posežete po odličnih Weledinih izdelkih.

Vodilna rastlina v produktih sončne kozmetike je Planika. Vsem dobro poznana Planika raste visoko v gorah, kjer je izpostavljena močnim sončnim žarkom in nasploh ekstremnim razmeram. Vendar je sama sposobna, da se zaščiti in preživi vse nevšečnosti, ki jih povzroča sonce. In prav takšno zaščito nudi vsem nam, ki bomo posegli po teh izdelkih.

Planika sončna kozmetika vsebuje mineralne UV filtre. NE vsebuje nano mineralnih filtrov, sintetičnih filtrov in tudi ne kemičnih filtrov.  Vsebnost mineralov odbija sončne žarke in nudi alternativo sintetičnim produktom. Izdelki iz linije sončne kozmetike so zelo vodoodporni in nudijo zanesljivo koži, ki nastanejo kot posledica delovanja škodljivih sončnih žarkov (pigmentacije in gubice). Hkrati pa, zaradi vsebnosti rastlinskih olj, vlažijo kožo. Kolekcija sončnih izdelkov vsebuje dva izdelka, ki sta namenjena otrokom in vsem, ki imajo občutljivo kožo, saj ne vsebujeta dišav in pa še dva produkta za odrasle, krema za obraz in losjon ta telo. Za večerno nego oziroma nego po končanem izpostavljanju soncu,  lahko zaključite s fantastičnim After sun losjonom, ki kožo ohladi, pomiri in jo še dodatno navlaži.

Planika sončne kreme nudijo nego izključno z visoko kakovostnimi sestavinami. Produkti so lahke teksture in z organskimi sestavinami, kar pa je prijazno tudi do okolja in ne samo do naše kože.

Popolnoma naravna in učinkovita nega za zaščito proti sončnim žarkom za celotno družino.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI