NOVE HITRE NEGE

Z BIODROGA KONCENTRATI IN MASKAMI IZ FLISA
Biodroga je ustvarila nov specialni 30-minutni postopek za doseganje odličnih negovalnih rezultatov v kratkem času.

Koncentrati v kombinaciji z maskami iz flisa omogočajo najboljše lepotne rezultate in zaradi vsebnosti edinstvenih in redkih učinkovin poskrbijo za edinstven občutek na koži. Nov Biodroga negovalni koncept združuje takojšen lepotni učinek mask iz flisa in intenziven učinek koncentratov, ki poskrbijo za vidne in dolgotrajne rezultate.

Biodroga nudi 4 nove lepotne dvojčke, ki zadovoljijo individualne potrebe vsake kože:

  • BLUE ORCHID vlažilni koncentrat in vlažilna maska iz flisa vsebujeta izvleček modre orhideje  in visoko učinkovit vlažilni kompleks, ki kožo popolnoma navlažita in zavarujeta pred izgubo vlage. Linije, ki so posledica izsušenosti kože se omilijo, koža pa je videti bolj napeta in sveža.
  • DE-STRESS ALGAE sensitive koncentrat in sensitive maska iz flisa z izvlečkom mikro-alg, obogatenim z zlatom,  pomirita in obnovita kožo ter omilita razdraženost in rdečico, koža pa postane bolj odporna.
  • LUXURIOUS GRAPE energijski koncentrat in energijska maska iz flisa vsebujeta izvleček grozdja iz pokrajine Champagne, ki pusti in bledi koži podari novo energijo in vitalnost ter ji povrne sijaj.
  • WHITE TRUFFLE anti-age koncentrat in anti-age maska iz flisa s plemenitim izvlečkom belega tartufa in visoko učinkovitim anti-age kompleksom napneta kožo ter zgladita drobne linije in gubice. Elastičnost kože se izboljša, vezivno tkivo pa se učvrsti.

 

Zahvaljujoč preprosti in hitri uporabi so koncentrati in maske iz flisa vključeni v „hitre nege“, ki si jih stranke z lahkoto privoščijo med odmorom za kosilo ali malico. Hitra nege ne pomeni le krajšega časa postopka, ampak predvsem hitro učinkovitost, ki bo navdušila vsakogar.


Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI