ŠOLANJE ZA ZAPOSLENE MÜLLER

Na sončno sredo, 30. maja 2018, je v idiličnem okolju Golf kluba Arboretum, Volčji potok potekalo šolanje za zaposlene v podjetju Müller drogerija d.o.o.

S predstavitvijo dveh blagovnih znamk naravne kozmetike, ki sta na voljo v poslovalnicah Müller je sodelovalo tudi naše podjetje.

Ga. Patricia Maas, glavna trenerka iz podjetja Börlind, in ga. Brigita Bavdek, direktorica BB BIO.SI d.o.o., sta zaposlenim predstavili novosti naravne kozmetike Annemarie Börlind in dermatološke kozmetike na naravni osnovi Dado Sens. Zaposleni so osvežili znanje o blagovnih znamkah in prednostih naravne kozmetike ter dobili mnogo koristnih napotkov, ki jim bodo v pomoč pri prodaji in svetovanju kupcem pri izbiri izdelkov. Največ navdušenja je požel nov specialni izdelek 3v1 suho olje za obraz, ki s svojimi inovativnimi učinkovinami kožo ščiti pred škodljivo modro svetlobo, deluje antioksidativno in ima anti-aging učinek. Vsi udeleženci šolanja pa so prejeli tudi vrečko z novostmi, ki jih bodo lahko preizkusili na lastni koži.

Kot drugo, pa smo predstavili blagovno znamko Weleda. Podjetje BB BIO.SI d.o.o. smo v tem delu zastopale direktorica ga. Brigita Bavdek, Ula Simčič in Meta Palka. V prvem delu smo udeležencem predstavili filozofijo Welede in pionirja Rudolfa Steinerja, ki je začel pot in ponesel zdravilne učinkovine rastlin v Weledinih izdelkih v svet. Izobraževanje se je nadaljevalo v duhu olj. Udeležence smo popeljale v svet Weledinih olj skozi prijetno delavnico, s katero so olja spoznali in »začutil« na poseben in drugačen način. Vsak posameznik je bil pozvan, da si z uporabo olja pričara in prikliče na plan občutja, ki mu jih dotični vonj vzbuja in nato vse kar so začutili narišejo na papir. Odziv je bil fantastičen. Na to pa smo pod drobnogled vzeli še novosti, ki so prišle na police v spomladanskih dneh. In sicer odlična naravna sončna kolekcija, ki zajema produkte za nego otrok in pa še produkti za odrasle. Na koncu pa še Nežna čistilna pena, ki se je pridružila svojim bratcem iz linije čistil za obraz. Ker so bili udeleženci po celem dnevu izobraževanj že utrujeni, smo za zaključek zmasirali roke drug drugemu in v sproščenem vzdušju prijetnega dotika, ki je bil prežet z mehkobo in čutnimi vonjavami Weledinih olj, zaključili produktiven dan.


Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI