IZOBRAŽEVANJE ZA NAŠE POSLOVNE PARTNERJE

»SVET JE UGANKA, NJENA REŠITEV PA ČLOVEK« - Rudolf Steiner
Na vetrovno pa vendar sončno sredo, 20. marca 2019, smo kot poslovni partner, predstavili blagovno znamko Weleda.

V uvodu smo se dotaknili začetkov Welede, ki segajo v leto 1921, ko je Rudolf Steiner kot pionir začel in postavil filozofijo podjetja, kako z uporabo zdravilnih učinkovin rastlin spodbuditi posameznika , da svoje telo, misli in duha vidi kot svojevrstno povezavo z našim svetom. Najprej je začel z antropozofskimi zdravili in kasneje nadaljeval in vse to prenesel v izdelke za osebno nego.

Izpostavili smo štiri zelo pomembne segmente. Da nismo bili samo »pri besedah«, smo izdelke tudi preizkusili. Pripravili smo ognjičevo kopel, ki je v prostor vnesla sproščeno vzdušje, saj s svojim vonjem pričara občutek, da ste v wellness prostoru, v kar se je predavalnica za nekaj časa tudi prelevila. Ugotovile smo, da so izdelki za nego dojenčkov zaradi ognjiča, ki je vodilna rastlina in to, da pri Weledi od semena do produkta poskrbijo sami, najboljša izbira za nego od prvega dne dalje.

Nosečnost je eno najlepših obdobij v življenju ženske, takrat še posebej žarimo. Ker pa je telo vseeno izpostavljeno velikim spremembam, je smiselno, da ga pravilno negujemo. Zelo pomembno je, da nosečnice posežejo po kvalitetnih izdelkih. Izdelkih, ki ne vsebujejo sintetike, umetnih barvil in mineralnih olj, saj kot radi rečemo, je koža kot naša druga usta, vse kar nanesejo nase, je tega deležen tudi dojenček.

Ker se je pomlad že pokazala in si vsi želimo očistiti in razstrupiti svoje telo, je veliko navdušenje poželo Olje proti celulitu iz brezovih listov. Privoščile smo si kratko masažo. Kako prijeten občutek daje masaža z uporabo Weleda olj, si lahko pogledate na priloženih slikah.

Ob vse toplejših in daljših dnevih naše misli že potujejo na morje, izlete v gore, potovanja, kjer je obvezna oprema sončna kozmetika. Weleda sončne kreme s planiko so brez nano mineralnih filtrov, sintetičnih dišav, konzervansov, barvil in surovin na osnovi mineralnih olj in zato so prava izbira. Naši izdelki ne obremenjujejo okolja, narave in živih bitij v morju, zato jih brez slabe vesti ponudimo strankam.

Srečanje je potekalo v prijetnem vzdušju in z zadovoljstvom in potrditvijo udeleženk, da so pridobile veliko pomembnih informacij za svoje delo, smo zaključili naše druženje.

Nasmeh na obrazu poslušalk, je povedal vse. Mi pa obljubljamo, da se bomo še naprej trudili in na poseben, drugačen način, kot tudi Weleda je, vsakič skozi besedo in občutja pripravili naša srečanja.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI