IZOBRAŽEVANJE ZAPOSLENIH V TUŠ DROGERIJAH

Weleda izdelke lahko kupite tudi v drogerijah TUŠ. Ker je za nas poznavanje izdelkov zelo pomembno, z veseljem in navdušenjem predajamo znanje zaposlenim, da lahko samozavestno ponudijo Weleda izdelke svojim kupcem.

8. in 9.4.2019 sta bila dneva namenjena izobraževanju zaposlenih v drogerijah TUŠ. Skozi besedo, sliko in občutja smo se sprehodili od začetka nastanka Welede, ko je Rudolf Steiner davnega leta 1921 s takrat zelo napredno filozofijo, ki jo Weleda še vedno vzdržuje, začel s svojim delom. V nadaljevanju smo se poglobili v vse izdelke, ki jih lahko najdete na njihovih policah. O njih povedali dejstva, hkrati pa smo jih tudi preizkusili, kako se odziva koža, ko jih nanesemo nanjo.

Seveda nismo pozabili, da so udeleženke preživele v »učilnici« že cel dan, zato smo jim ponudili najboljša rastlinska Weleda olja in za sprostitev so si medsebojno zmasirale roke, kar jim je pričaralo nasmeh in vedrino na obraz.

Prepričani smo, da so dobile veliko kakovostnih informacij, ki jih bodo s pridom uporabile pri svetovanju svojim strankam.

Vse so se strinjale, da je Weleda kozmetika, ki jo brez slabe vesti ponudiš potrošniku in lahko vsakemu pogledaš v oči, ker veš, da si mu svetoval najboljše kar ponuja narava.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI