MIKRODERMOABRAZIJSKI PILING

Intenziven piling z zrnci za zrelo, poroženelo, fotopoškodovano ali kadilsko kožo.

Intenziven kremni mehanski piling  je še posebej primeren za zelo poroženelo, debelo kožo, kožo z razširjenimi porami, zrelo ali od sonca poškodovano („usnjato“) kožo. Zrnca kremenčevega peska in drobno zmletega plovca odstranijo odmrle celice, spodbujajo obnavljanje kože in stimulirajo metabolizem in mikrocirkulacijo v koži. Rastlinski skvalan in karitejevo maslo negujeta kožo in poskrbita za svilnato mehek občutek na koži. 

Opozorilo: Izognite se predelom okoli oči in ustnic. Pilinga ne uporabljajte na koži, ki je nagnjena h kuperozi, atopijskemu dermatitisu, aknam. Prav tako ga ne uporabljajte pri razdraženi, poškodovani ali vneti koži.

Uporaba:

Piling se lahko uporablja vsakih 14 dni kot del običajne nege, pri zelo poroženeli koži pa tudi enkrat tedensko. Na enakomerno navlaženo, očiščeno kožo nanesite količino pilinga v velikosti lešnika. Masirajte z mokrimi konicami prstov največ 3 minute, odvisno od stopnje poroženelosti, in nato temeljito sperite. 

Namig:

Pri globokih brazgotinah, ki so posledica aken in pri hiperpigmentacijah, lahko piling uporabimo do dvakrat tedensko v obdobju enega mesca.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI