ČISTILNO MLEKO

Nežno čistilno mleko z izvlečkom granatnega jabolka za vse tipe kože.

 

Skozi cel dan se na površini kože nabira umazanija, ki lahko povzroči nastanek nečistoč in iritacij na koži. CLEANSING čistilno mleko predstavlja prvi korak čiščenja. Odstrani make-up in temeljito očisti kožo obraza, medtem pa jo tudi neguje. Izvleček granatnega jabolka deluje antioksidativno in neguje kožo, aloe vera pa jo vlaži. Olje mareličnih koščic neguje in poskrbi za mehek, svilnat občutek na koži. Olje mangovih koščic kožo oskrbi z esencialnimi maščobami in optimizira ravnovesje vlage in maščob v koži. Čistilno mleko je primerno za vse tipe kože, še posebej pa je priporočljivo za občutljivo in suho kožo.

Uporaba:

Vsak dan, zjutraj in zvečer, 1-2 potiska čistilnega mleka nanesite na vlažno kožo in kožo očistite s krožnimi gibi. Čistilno mleko odstranite z mlačno vodo. Nato nanesite CLEANSING osvežilni losjon

Namig:

CLEANSING čistilno mleko lahko uporabite tudi za odstranjevanje vodotopnega očesnega make-upa in ličil za ustnice. Na vlažno vatno blazinico dodajte nekaj kapljic čistilnega mleka in odstranite ličila.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI