ANTI-TOX TERMO PILING

Mehanski piling za razstrupljanje s termo učinkom.

 

Koža, naš največji organ, ima sposobnost izločanja številnih snovi z negativnimi učinki. A včasih pri tem potrebuje nekaj pomoči.

CLEANSING anti-tox termo piling deluje na 5 načinov

  1. Razstrupljanje – globinsko očisti kožo – odstrani nečistoče, ki so posledica onesnaženega zraka.
  2. Termo učinek – ustvari intenziven občutek toplote na koži.
  3. Zaščita – preprečuje ponovno zastajanje toksičnih delcev v porah.
  4. Oskrba s hranili – olja povrnejo ravnovesje lipidnemu plašču kože in izboljšajo njeno prožnost.
  5. Obnavljanje in izboljšanje kožne slike – spodbuja nastajanje novih kožnih celic.

CLEANSING anti-tox termo piling vsebuje termo učinkovino, ki  ustvarja intenziven, dolgotrajen občutek gretja, brez da bi kožo razdražila. Aktivira receptorje za toploto v koži. Med segrevanjem kože se pore odprejo, absorpcija učinkovin v kožo pa se opazno poveča. Prah iz bambusovih palic  globinsko očisti kožo, revitalizira in stimulira obnavljanje celic. Nežno odstrani odmrle kožne celice in globlje poroženele skupke. Koža postane gladka, je videti sveža in bolje absorbira kasneje nanešene učinkovine. Piling je 100 % biorazgradljiv in brez mikroplastike. Avokadovo olje je zaradi visoke koncentracije vitaminov A, D, E in lecitina posebej učinkovito za nego suhe luščeče kože. Kožo ščiti pred prostimi radikali. Poleg tega podpira ravnovesje vlage v koži in jo ščiti pred dehidracijo.

CLEANING anti-tox termo piling je posebej priporočljiv pri zreli, utrujeni, pusti koži, ni pa primeren za kožo, ki je nagnjena h kuperozi in kožo z vnetimi nečistočami. 

Uporaba:

Kožo očistite in tonificirajte. CLEANSING anti-tox termo piling 1-2-krat tedensko nanesite na navlaženo kožo. Nanesite plast v debelini noževe konice in pustite delovati 2-3 minute. Nato masirajte z navlaženimi konicami prstov in ostanke temeljito odstranite z vodo. Pogostost uporabe, čas delovanja in intenzivnost pilinga prilagodite stanju kože.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI