X

NOVICE

GENERACIJA, KI ČAS PREŽIVLJA V ZAPRTIH PROSTORIH

V povprečju preživimo med 80 in 90 odstotki življenja v zaprtih in pogosto klimatiziranih prostorih: naj bo to doma, v službi ali v prostem času. Te številke veljajo predvsem za ljudi, ki živijo v severni Evropi in severni Ameriki.


TLA MATERE ZEMLJE TRPIJO

Dve tretjini vseh živih vrst živi v tleh; več kot 90 odstotkov naše hrane je pridelano s pomočjo zemlje. Vendar obdelovalne površine izginjajo, kar ostaja pa ima vedno manj humusa in hranil.


NOVOST: AHA KISLINA V NARAVNI KOZMETIKI!

MOČ KISLIN!
BIO:VÉGANE je prva znamka z naravnimi negovalnimi izdelki, ki vsebujejo naravne AHA kisline (alfa hidroksi kisline). Učinkovina, ki dela “čudeže” je pridobljena iz agrumov, grozdja in sladkornega trsa. Imajo blag učinek pilinga, vaša koža pa bo po uporabi imela zdrav in sijoč videz.


NOVA NEGA PERFECT WINTER MOMENT

Še posebej v hladnih, temnih zimskih dneh je pomembno, da naredite nekaj dobrega zase in za svojo kožo, saj je ta podvržena obremenitvam in izsušenosti zaradi hladnega zraka in vetra na prostem in ogrevanih notranjih prostorov.


GOLDEN CAVIAR DAN V CHANTAL BEAUTY CLINIC

December je čas za uživanje, razvajanje, ustvarjanje, druženje in podarjanje daril.V kozmetičnem salonu Chantal Beauty Clinic v Ljubljani se je v predbožičnem duhu odvijal Golden Caviar dan.


BIODROGA DAN NEGE OBRAZA V STUDIU M

28. novembra 2019 je v Studiu M v Ljubljani potekal Biodroga dan nege obraza, na katerem je bilo več kot 20 strank deležnih promocijske Biodroga hitre nege obraza z masko iz flisa in svetovanja glede podaljšane nege doma.
 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI