NOVICE

NOVA NEGA PERFECT WINTER MOMENT

Še posebej v hladnih, temnih zimskih dneh je pomembno, da naredite nekaj dobrega zase in za svojo kožo, saj je ta podvržena obremenitvam in izsušenosti zaradi hladnega zraka in vetra na prostem in ogrevanih notranjih prostorov.


GOLDEN CAVIAR DAN V CHANTAL BEAUTY CLINIC

December je čas za uživanje, razvajanje, ustvarjanje, druženje in podarjanje daril.V kozmetičnem salonu Chantal Beauty Clinic v Ljubljani se je v predbožičnem duhu odvijal Golden Caviar dan.


BIODROGA DAN NEGE OBRAZA V STUDIU M

28. novembra 2019 je v Studiu M v Ljubljani potekal Biodroga dan nege obraza, na katerem je bilo več kot 20 strank deležnih promocijske Biodroga hitre nege obraza z masko iz flisa in svetovanja glede podaljšane nege doma.


LOSJON ZA PRHANJE FOREST HARMONY

Lesno-aromatična in pomirjujoča. Napolnite si baterije kot bi šli na sprehod po gozdu. Z osupljivim vonjem poživljajoče jelke in aromatične sivke.


PREDSTAVITEV INOVATIVNE MEDICINSKE KOZMETIKE

V Zagrebu smo imeli seminar, na katerem smo predstavili inovativno medicinsko kozmetiko. Predstavitev je vodila licencirana trenerka BCG ga. Maren Besuch. Poleg nje sta imela pradavanje še dr. med. Jakov Jurčević in Damir Novak, SME Consalting.


OTROŠKO OLJE Z OGNJIČEM

Vsestranski iz narave. Eno olje, ki se ga lahko uporabi na tri načine: za nego otroške kože, čiščenje v predelu plenic in masažo dojenčka.




 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI