X
Biodroga True Beauty

BIODROGA TRUE BEAUTY

Biodroga je nemška kozmetika, katere sedež in proizvodnja se nahaja v mestu Baden-Baden, ki slovi kot kraljica evropskih zdravilišč. S tem širom po svetu zagotavlja najboljšo in enako kvaliteto. Biodroga izdelki so sinonim za razvajanje vaše kože in čutov. Podjetje Biodroga ima poslanstvo, ki je že več kot 60 let zavezano lepoti. Vsak lepotni sistem spremlja poseben koncept nege. Tako z naborom izdelkov, ki jih ponujamo, poskrbimo za izjemne rezultate v kozmetičnem salonu, za dobro počutje kože in za individualno, izbrano podaljšano nego doma od glave do peta.

POSVEČENA RESNIČNI LEPOTI

Biodrogo že od leta 1959 združuje vera v resnično lepoto - edinstveno silo, ki je daleč od pretiranih lepotnih idealov. Ustvarja jo pristnost, samozavest in zahteva po dobrem počutju v svoji koži. V ta namen združuje svojo energijo, znanje in tesno sodeluje s strokovnjaki, od znanosti do praktične uporabe. Podjetje razvija učinkovite izdelke in celostne postopke ter nudi edinstvene negovalne trenutke v kozmetičnih salonih in doma. Na ta način prispeva k individualnemu dobremu počutju in naravnemu sijaju ter svoje delo postavlja v službo resnične lepote. 

5 NAČEL - 1 CILJ

1. TRUE HERITAGE

PRISTNA DEDIŠČINA

Rojena v Baden-Badnu, doma v Schwarzwaldu

-  Proizvedena v Nemčiji, proizvedena v Baden-Badnu, proizvedena v  Schwarzwaldu.

-  Obširno znanje o visoko učinkoviti kozmetiki že od 1959.

-  Lastni strokovnjaki za različna področja in prilagodljiva prodajna struktura.

-  Visoki standardi kvalitete pri vseh proizvodnih korakih.

2. TRUE PEOPLE

IZJEMNI LJUDJE

Znanje strokovnjakov, ki ga lahko vidite

-  Koncentrirana energija za resnično lepoto in dobro počutje.

-  Od strokovnjakov za strokovnjake: izkušena ekipa strokovnjakov z lastnim raziskovalnim in razvojnim oddelkom, lastno tehnologijo in prodajnimi metodami, vedno v sodelovanju z mrežo kozmetičnih salonov po vsem svetu.

-  Od strokovnjakov za končne potrošnike: naša ekipa strokovnjakov skrbi za individualne potrebe kože - doma,  in kozmetičnih salonih.

3. TRUE CLEANNESS

RESNIČNA ČISTOST

Ohranjeno je le bistvo

-  BIO = organske sestavine// 
   DROGA = visoko učinkovite snovi

-  Naše zagotovilo: brez nepotrebnih dodatkov à maksimalno zmanjšano število sestavin! 

-  Transparentnost učinkovin z znanstveno dokazano učinkovitostjo.

-  Brez parabenov, mineralnih olj, mikroplastike, PEG, cikličnih silikonov…

4. TRUE SKINCARE

IZJEMNA NEGA KOŽE

Celosten pristop, individualna nega

-  Edinstveni kompleksi učinkovin, prilagojeni individualnim potrebam.

-  Dermatološko dokazana učinkovitost, ki jo lahko vidite.

-  Izdelke Biodroga koža dobro prenaša.

-  Celosten pristop intenzivnih postopkov v salonu in pri podaljšani negi doma.

-  Raznoliki izdelki, prilagojeni vsaki starosti in vsem potrebam kože.

5. TRUE EXPERIENCE

RESNIČNO DOŽIVETJE

Resnična lepota in dobro počutje

-  Doživetje blagovne znamke za vse čute.

-  Od naravnih doživetij v Schwarzwaldu do edinstvenih teoretičnih in praktičnih izobraževanj do celostne, vsakodnevne podpore za kozmetičarke.

-  Nepozabni negovalni postopki ekskluzivno v kozmetičnih salonih in individualno prilagojena podaljšana nega doma za resnično lepoto.

ČISTE FORMULACIJE SE SREČAJO Z VISOKO UČINKOVITOSTJO

Biodroga je zavezana načelu čiste lepote - „CLEAN BEAUTY“. Koži prijazni kozmetični izdelki predstavljajo trajnostno nego in ne vsebujejo kritično obravnavanih sestavin.

Izdelki Biodroga ne vsebujejo naslednjih sestavin:  
mineralna olja | parabeni | mikroplastični delci | PEG | silikoni

Poleg tega, če je le možno, v izdelke niso dodane naslednje sestavine:
dišave in barvila | sestavine na živalski osnovi | sestavine, ki vsebujejo gluten in laktozo

EDINSTVENA KOMBINACIJA

Skrivnost izdelkov Biodroga Bioscience Institute je edinstvena kombinacija biotehnoloških "power" sestavin in izbranih rastlinskih izvlečkov iz Schwarzwalda.

Biotehnološke učinkovine nastanejo z uporabo naravnih procesov. Za ta namen se uporabljajo mikroorganizmi (bakterije, kvasovke) ali encimi. Biotehnologija nudi številne prednosti z vidika trajnosti, zaradi česar je bolj okolju prijazna in omogoča ohranjanje naravnih virov. Kot „hrana“ za organizme se uporabljajo obnovljive surovine, pogosto celo odpadki iz drugih industrij, npr. ostanki stisnjenega sadja. Pri proizvodnji biotehnoloških sestavin je poraba energije manjša in posledično nastaja manj emisij. S takih procesom nastanejo visoko učinkovite sestavine z visoko čistostjo.

Biodroga izvira iz Schwarzwalda. Ta čarobni kraj ne nudi le čiste sprostitve za telo in duha, ampak tudi za kožo. Ekskluzivni BIODROGA Schwarzwald kompleks, sestavljen iz izvlečkov bezga, mahu in praproti koži povrne ravnovesje, jo okrepi in navlaži. 

  • Bezeg je grm, ki se že tisočletja uporablja kot zdravilna rastlina. Za bezgove cvetove je značilna visoka vsebnost flavonoidov, fenolne kisline, taninov in polisaharidov. Izvleček bezgovih cvetov vlaži in podpira obnovo obremenjene kože.
  • Mah velja za najstarejšo kopensko rastlino na svetu. Raste po vsem svetu, a v Schwarzwaldu uspeva pod optimalnimi pogoji. Mah ima sposobnost prilagajanja različnim spreminjajočim se življenjskim razmeram - ne glede na to, kje je njegov dom. Izvleček mahu podpira barierno funkcijo kože in krepi njeno odpornost, kar omogoča koži boljšo prilagoditev na vse podnebne razmere.
  • Praprot uspeva na Zemlji že več milijonov let. Praprotnice so bistveno prispevale k temu, da je Zemlja postala življenju prijazen planet z veliko biotsko raznovrstnostjo. Praprot ima sposobnost, da ne le kljubuje težkim življenjskim razmeram, ampak jih tudi spreminja na bolje. Zato je idealna sestavina Schwarzwald kompleksa. Izvleček praproti koži vrača ravnovesje. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI