X

BIODROGA MEDICAL INSTITUTE

PODPRITE KOŽO Z MEDICINSKO KOZMETIKO

Celosten pristop, strokovna podpora, učinkoviti postopki in „power“ učinkovine - z Biodrogo Medical Institute je obremenjena koža v dobrih rokah. Napredni negovalni koncept zagotavlja izboljšanja stanja vsake kože. Ključ do maksimalne učinkovitosti je inovativen koncept kislin. Poleg tega naši standardi čistosti in tesno sodelovanje z dermatologi zagotavljajo, da koža izdelke dobro prenaša. Vsi izdelki so brez dišav. 

Biodroga Medical Institute nudi individualno podporo z negovalnimi izdelki, prilagojenimi situaciji in stanju kože. Tako koži omogoči, da zasije v svoji najlepši podobi. 

 

INDVIDUALEN NEGOVALNI KONCEPT

Negovalni postopki Medical Institute so preprosti, a izdelki vsebujejo visoko koncentracijo "power" učinkovin in imajo inovativne, napredne formulacije. Štirje zaporedni koraki optimizirajo učinkovitost dermokozmetične nege ter zagotavljajo optimalno nego in zaščito kože.

 1. Čiščenje in piling - odpiranje por, koži omogoči sprejemanje učinkovin
 2. Serum z učinkovinami – visoko učinkovit izdelek za reševanje specifičnih težav na koži
 3. Nega glede na potrebe kože - ščiti in neguje vrhnjo plast kože
 4. Zaščita pred soncem in zaključna nega - UV zaščita in obarvana nega za popoln ten

 

VISOKO UČINKOVITE SESTAVINE IN SPECIALNE KISLINE

Skrivnost izdelkov Biodroga Medical Institute je edinstven koncept, ki združuje visoko učinkovite sestavine in specialne kisline v formulacije z maksimalno učinkovitostjo. V vsak izdelek je vključena izbrana kislina, ki kot "booster" podpira delovanje izdelka.

Dolgotrajno vlaženje suhe kože, pomirjanje razdraženosti, zaščita občutljive kože pred škodljivimi vplivi iz okolja ali anti-age nega in regeneracija za zrelo kožo: linija Medical Institute nudi optimalne izdelke in postopke z izbranimi kislinami za vsako potrebo kože.

 

DERMA MEMBRANSKI KOMPLEKS

Derma membranski kompleks (DMC) ima podobno strukturo kot plasti epidermisa. Edinstvena, multifunkcionalna kombinacija je sestavljena iz lipidov ekstracelularnega matriksa v roženi plasti. Zaradi te podobnosti, ga koža odlično prenaša. Poleg tega DMC neguje, krepi in podpira regeneracijo kože ter izboljša penetracijo učinkovin v kožo. Na ta način izboljša učinkovitost kremnih negovalnih izdelkov.

 

MOČ KISLIN

Kisline so absolutni "boosterji" učinkovitosti in junaki med sestavinami Medical Institute. So zelo raznolike sestavine, ki imajo poleg luščilnega tudi negovalni učinek. Delovanje kisline je odvisno od koncentracije in pH vrednosti formulacije.

Z vidika kislosti in formulacije ločimo glede na lastnosti, koncentracijo in pH vrednost tri vrste kislin:

 • Kisline z negovalnim učinkom: hialuronska kislina, aminokisline, askorbinska kislina, azelaična kislina, ferulična kislina

Zaradi različnih načinov delovanja veljajo za čudežno kuro za čudovito kožo. So popolna osnova za dolgotrajno izboljšanje individualnega stanja kože.

 • Kisline z gladilnim učinkom: AHA kisline, salicilna kislina, laktobionska kislina

Dejansko nimajo piling učinka, a gladijo vrhnjo plast kože. Preprečujejo nabiranje odmrlih celic, koža je videti sveža in rožnata.

 • Kisline s piling učinkom: AHA kisline, laktobionska, mandelična, mlečna, fitinska in salicilna kislina

S kože odstranijo vse odpadne snovi, izboljša sposobnost vezave vlage v koži in takoj vidno izboljšajo stanje kože. Ciljano prispevajo k uravnavanju pH kože.

PROFESIONALNI NEEDLING KONCEPT

Micro-needling je individualno prilagojen, visoko učinkovit, neinvaziven postopek, ki spoštuje biologijo kože. Sproži izjemne mehanizme regeneracije in popravljanja strukture kože.

Zaradi mikro kanalčkov, ki nastanejo pri needlingu, lahko učinkovine prodrejo globlje v kožo in razvijejo svoj polni učinek. Poleg tega ima postopek zaradi mikro poškodb regenerativni učinek.

DELOVANJE

 • Aktivira funkcije obnavljanja kože.
 • Izboljša strukturo epidermisa.
 • Izboljša sposobnost shranjevanja vlage v koži.
 • Spodbuja sintezo kolagena in elastina.
 • Izboljša stanje kozmetično-estetskih problematik.
 • Deluje proti izgubi volumna kože.

MAKSIMALNO UČINKOVITA NEGA

Micro-needling se zaradi svojega mehanizma delovanja osredotoča na anti-age učinke in je posebej priporočljiv za zrelo kožo. Za maksimalne rezultate priporočamo kombinacijo individualno prilagojenega koncepta kislin "Mix & Match" in micro-needling kure. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI