ANTI-AGE EGF/R

Kombinacije peptidov so izjemno učinkovite pri zaviranju znakov prezgodnjega staranja kože in so vključene v številne serume in kreme. Epidermalni rastni faktor (EGF) pa sodi v najnovejšo in najučinkovitejšo generacijo učinkovin.

Za izjemen uspeh učinkovine EGF sta zaslužna dva raziskovalca in njuno revolucionarno odkritje. Stanley Cohen in Rita Levi-Montalcini sta raziskavo za vloge EGF leta 1986 osvojila Nobelovo nagrada za medicino. Temu so sledile številne študije o EGF in njegovem potencialnem učinku v kozmetičnih izdelkih, ki so bile osnova za uporabo v kozmetični industriji.

BIODROGA MD je v prestižno negovalno linijo ANTI-AGE EGF/R kot glavno učinkovino vključila sintetičen, naravno identičen EGF. Enkapsulacija v liposome zagotavlja popolno penetracijo v kožo. EGF je signalna snov, ki spodbuja obnavljanje celic. Z naravnim staranjem kože se upočasni nastajanje lastnega EGF. Koža postane tanjša, manj elastična in zgubana. Ob nanosu EGF na kožo posebni receptorji prepoznajo bioidentični EGF. Ti receptorji stimulirajo naravno rast kožnih celic. Linije in gubice se ublažijo.

AquaMAXTM je inovativna vlažilna učinkovina, ki kožo oskrbi z vlago še bolj intenzivno kot hialuronska kislina. Dve različici učinkovine AquaMAXTM optimizirata naravni vlažilni faktor (NMF) v koži in hkrati ščitita pred izgubo vode. Visokomolekularna AquaMAXTM HM kožo vlaži s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom ter izboljša njeno elastičnost. Nizkomolekularna AquaMAXTM LM kožo intenzivno vlaži, ščiti hialuronsko kislino v epidermisu, poveča količino NMF, izboljša strukturo kože in ublaži neželene učinke, ki so povezani s fotostaranjem.

Dermokozmetična negovalna linija ANTI-AGE EGF/R intenzivno podpira obnovo kože in izboljša njen videz.

CELL BOOSTER 24-URNA NEGA

Visoko učinkovita anti-aging nega za intenzivno regeneracijo in vlaženje kože.


CELL BOOSTER SERUM

Visoko učinkovit serum za zmanjšanje globine gubic in intenzivno vlaženje.
 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI