X

ADVANCED EGF SKIN CONCEPT

NOVA GENERACIJA PREMIUM NEGE

Tako kot številne inovativne sestavine ima tudi visokotehnološka učinkovina EGF (epidermalni rastni faktor) svoj izvor v humani medicini. Ta aktivna sestavina posnema delovanje epidermalnega rastnega faktorja v koži. Ta ima pomembno vlogo pri regeneraciji in obnovi, saj je vključen v rast in razvoj kožnih celic.

Rastni faktorji imajo ključno vlogo pri številnih procesih v telesu. Odkritje delovanja in pomena rastnih faktorjev je bilo tako pomembno, da sta leta 1986 Nobelovo nagrado za medicino prejela odkritelja Stanley Cohen in Rita Levi-Montalcini. To odkritje je spodbudilo tudi iskanje možnih koristi te ugotovitve za kozmetiko.

NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA

Znanost nikoli ne spi. Še posebej ne na področju anti-aging raziskav. Nova generacija vrhunske anti-age linije, ADVANCED EGF SKIN CONCEPT, je nadgradnja izdelkov ANTI-AGE EGF/R. Ta inovativna nadgradnja združuje glavno sestavino EGF s poliglutaminsko kislino in nov patentiran veganski kolagen, ki je bioinženirska alternativa živalskemu kolagenu.

Tri ključne sestavine se med seboj idealno dopolnjujejo in tako ustvarjajo sinergijski učinek. Poliglutaminska kislina in veganski kolagen izboljšata vlažnost z dolgotrajnim učinkom, kar podpira številne procese, ki potekajo v koži. Poleg tega regenerativne lastnosti kolagena delujejo kot „booster“, ki poveča učinkovitost aktivne sestavine EGF.

24-URNA NEGA

Multifunkcionalna premium anti-aging nega za intenzivno regeneracijo in napetost kože.


CELL BOOSTER SERUM

Visoko učinkovit serum za zmanjšanje globine gubic in intenzivno vlaženje.
 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI