X

EVEN & PERFECT

SANJE O BREZHIBNI KOŽI

Sijoča, enakomerna polt je znak mladosti, zdravja in vitalnosti. Zaradi pigmentnih madežev, rdečice in nepravilnosti smo videti starejši. Na žalost je popolna, brezhibna in enakomerna polt le redko prisotna naravno. Pogosto se pojavljajo problematike kot so koža nagnjena k nečistočam, motnje pigmentacije, rdečica zaradi občutljivosti, koža nagnjena h kuperozi ali groba struktura kože z razširjenimi porami.

POT DO POPOLNEGA TENA

Gladka, negovana površina kože z zadostno vlažnostjo in s pravilno razporeditvijo pigmenta zaradi kožnega reliefa enakomerno odbija svetlobo in ustvarja videz popolne, poenotene in sijoče polti. Ko ti pogoji niso izpolnjeni, je lahko visokokakovostna obarvana nega preprosta pot do popolnega tena.

Izdelki EVEN & PERFECT zagotavljajo brezhibno, popolno polt. Z negovalnimi sestavinami pripomorejo h gladki in enakomerni površini kože. Poleg tega UV filtri ščitijo kožo pred fotopoškodbami in pred prezgodnjim staranjem kože v vsakdanjem življenju. Opozorilo: V primeru intenzivne izpostavljenosti soncu, kot je sončenje, je treba uporabiti tudi SUN nego za zaščito pred soncem ZF50. 

CC KREMA ZA UTRUJENO KOŽO ZF 20

Obarvana nega za bledo, utrujeno kožo za zaščito pred UV žarki in poenoten ten.


CC KREMA ZA PREKRIVANJE RDEČICE ZF 20

Obarvana nega z UV zaščito za kožo, ki je nagnjena k rdečici in kuperozno kožo.


DD KREMA ZF 25 SVETLA / TEMNA

Obarvana nega za poenoten ten ter zaščito pred prostimi radikali in UV žarki.
 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI