X

BIO:VEGAN SKINFOOD

KAKO SUPERŽIVILA VPLIVAJO NA NAŠO KOŽO? 

»Si to kar ješ« pravi znan pregovor.

Superživila so rastline, ki se od drugih živil razlikujejo po bogati vsebnosti hranilnih snovi. Bogata so z antioksidanti, minerali, vitamini, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. Njihova uporaba sega že stoletja nazaj v zgodovino človeštva. Mnoga so se začela odkrivati šele v zadnjih nekaj desetletjih. Uživanje superhrane pripomore k večji energiji, boljšemu zdravju in počutju. Našemu telesu zagotavlja zdravo prehrano in dobro počutje – poskrbi za notranje ravnovesje.


Koža – naša usta?

Koža so pravzaprav največja usta našega telesa, zato ne razmišljajte samo to, kaj boste pojedli, ampak tehtno razmislite tudi to, kaj boste nanesli na vašo kožo. S čim boste nahranili vašo kožo? Da bi jo ohranili zdravo in mladostno ne potrebujemo umetnih substanc. Superživila koži zagotovijo vse  kar potrebuje, da se obnavlja, ohranja svojo naravno funkcijo in da zasije v vsej svoji lepoti.  Rezultat je njeno upočasnjeno staranje ter lepša in bolj sijoča polt in zdrav videz.

 

BIO:VÉGANE SKINFOOD je holistična naravna kozmetika, ki je specializirana za „zdravo prehrano“ kože s pomočjo superživil. Lahko bi rekli, da prinaša superhrano iz kuhinje v kopalnico!

Kozmetika je 100% naravna, veganska in ima ena redkih dva certifikata. Tako NaTrue kot  Vegan. Vse učinkovine so kontroliranega porekla. Ne vsebuje nobenih učinkovin, ki bi dodatno obremenjevale kožo kot so npr. parabeni, silikoni, mineralna olja.

 

Papaja

Ali ste že slišali za AHA kisline? Verjetno. Kaj pa za AHA kisline v naravni kozmetiki?

Linija Papaja je prva linija v naravni kozmetike, ki vsebuje AHA kisline.

Naša koža se obnovi vsakih 28 dni. To je sicer super, vendar odmrle celice vseeno ostanejo na koži, kar se nato odraža v pusti koži in zamašenih porah. Da koža ponovno postane sijoča je potrebno redno odstranjevati odmrle celice. In kako pomagati vaši koži? Z novo linijo PAPAJA, ki je primerna za vse tipe kože, je polna vitaminov A, C, E in beta-karotena. Idealna je za obnovo celic, omili drobne linije in gubice, ter ima tako kot vsaka super hrana antioksidativno učinek. Kot omenjeno poleg papaje vsi izdelki vsebujejo AHA kisline v različnih koncentracijah, ki delujejo kot nežen piling. Vaša koža bo ponovno sijoča. Privoščite svoji koži regeneracijo s celotno linijo ali določen izdelek (npr. tonik) kombinirajte s svojo najljubšo linijo.

Konoplja

Sprostite se – prihaja KONOPLJA. BIO VEGANE je zašel v nov trend – uporabo konopljinega olja v novi liniji. Olje te čudežne rastline je pridobljeno iz semen. Konopljino olje ima mnogo prednosti, ena izmed njih pa je prav zagotovo pomiritev kože, ko je ta v stresu (kar pa dandanes večkrat kot si mislimo). Izdelka iz linije sta primerna za vse tipe kože, posebno za »kožo v stresu«. Naša koža je v stresu lahko zaradi negativnih vplivov iz okolja ali zaradi dehidracije. Izbirate lahko med 24 - urno nego ali serumom, katera lahko poljubno kombinirate z ostalimi linijami.

Naj bo vaša koža ponovno sproščena.

In ne skrbite: Zadeti boste samo od lepote!

Brusnice

Imate radi brusnice? Ti rdeči plodovi so poznani po svojih zaščitnih sposobnostih. Vsebujejo vitamina B in C ter so bogati antioksidanti. So popolna učinkovina za nego izsušene kože.

Običajno kožo umivanje še dodatno izsuši,  v lepotnem čistilnem dvojčku » PENA ZA ČIŠČENJE in TONIK za povrnitev ph vrednosti kože » s superživilom brusnica, pa se koža že med čiščenjem  navlaži in optimalno pripravi za sprejem nadaljnjih učinkovin. Ne pozabite, da je čiščenje zelo pomembno, saj bo le temeljito očiščena koža lahko sprejela vse nadaljnje učinkovine.

Kakovost lističev zelenega čaja

Zeleni čaj  je vse bolj priljubljena osvežilna in poživljajoča pijača, tako med starimi kot mladimi. Okusen napitek lahko postrežete v vseh letnih časih, dober je tako hladen kot topel. 

Kako pa deluje na kožo?  Ker  je zeleni čaj  lovec na proste radikale, ki povzročajo preobčutljivost   koži pomaga pri njenem naravnem obnovitvenem procesu. Ste vedeli, da zeleni čaj nima antioksidativnega učinka le na naše telo, ampak tudi blaži rdečico na koži in je zato še posebej primerna sestavina za nego občutljive kože?

Acai jagode

Acai jagode so majhni sadeži z velikim učinkom. Vsebujejo visoko koncentracijo antioksidantov in so zato učinkovite v boju proti prostim radikalom. Našo kožo oskrbijo z minerali in vitamini, delujejo antibakterijsko in protivnetno in so zato glavna učinkovina v  negovalnih izdelkih za nego mastne in mešane  kože. Mastna koža je eden najzahtevnejših tipov kože, ki jo v mladosti in tudi kasneje, ko se običajno že spremeni v mešani tip kože, ni lahko ohranjati lepo in svežo. 

Z izbranimi izdelki iz linije lahko  s super hrano odpravite  naslednje tri  težave, ki  spremljajo  mastno in mešane kože:

  • prekomerno izločanje maščobe, 
  • pomanjkanje vlage,
  • neprijeten masten lesk in razširjene pore.

In ji na naraven način zagotovite vrhunsko nego.

Goji jagode

Že poznate super učinkovito orožje v boju proti staranju? Goji jagode s svojo visoko vsebnostjo antioksidantov zavarujejo DNA pred poškodbami in tako je koža posledično zaščitena pred prezgodnjim staranjem. Maščobne kisline v goji jagodah spodbujajo delovanje kolagena v koži. Drobne linije in gubice so videti zglajene.

Zrelo kožo moramo še posebej razvajati in ji pogosteje privoščiti počitek in regeneracijo. Rešitev je NOVA MASKA IZ FLISA  s čarobnim napojem iz GOJI JAGOD

Celulozna maska iz flisa (biološko razgradljiva in primerna tudi za najbolj občutljivo kožo) prepojena z izbranimi učinkovinami:

  • Praktična enkratna uporaba
  • Koži zagotovi takojšnjo vlago in napetost in  jo zavaruje pred prostimi radikali
  • Stimulira in osveži

Uporaba:

  1. Masko položite na očiščeno kožo in jo rahlo pritisnite. Odstranite zaščitno folijo in masko prilagodite obraznim konturam.
  2. Sprostite se! Masko pustite delovati 15 minut.
  3. Masko odstranite. Ostanke nežno vmasirajte ali odstranite z vatno blazinico. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI