BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB 2019

Na pomladni konec tedna, od 8. do 10. marca 2019 se je v Zagrebu odvijal kozmetični sejem Beauty & Hair Expo. Naše podjetje je na tem odlično obiskanem dogodku prvič sodelovalo v vlogi razstavljavca in obiskovalcem predstavilo visoko učinkovito kozmetiko Biodroga ter demokozmetiko Biodroga MD.

Prvič smo se predstavljali na hrvaškem trgu, za katerega smo uradni zastopnik in distributer od leta 2018.

Naš razstavni prostor so obiskale številne kozmetičarke, ki so že dolga leta zveste Biodrogi in tiste, ki bodo to še postale, navdušenke nad lepoto in negovalnimi izdelki ter naši poslovni partnerji. Največ pozornosti so pritegnili Biodroga koncentrati in maske iz flisa, ki nudijo visoko učinkovito nego s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom ter promocijski negovalni seti Biodroga.

Vikend je bil v znamenju 8. marca, dnevna žena, tako, da je prav vsaka obiskovalka prejela darilce – Biodroga koncentrat in uhane z biseri, za vse pa smo pripravili ekskluzivne sejemske ugodnosti.

Vikend se je ob odlični družbi in izbrani kozmetiki še prehitro zaključil. Veselimo se ponovnih druženj z ljubiteljicami lepote.

BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB 2019


Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI