REPAIR & PROTECT

Obnavlja, deluje proti poškodbam kože zaradi UV žarkov in gubicam.

 

OBNAVLJANJE

Sposobnost obnavljanja in moč regeneracije - nepogrešljiva elementa v boju proti staranju kože. "Koža ničesar ne pozabi". Ta rek je ena od absolutnih modrosti na temo kože. Koža je izpostavljena številnim vplivom iz okolja, kot so UV sevanje, umazanija, drobni prašni delci in posledičnim oksidacijskim procesom, še posebej čez dan. Ti dejavniki imajo dolgotrajen negativen učinek, povzročajo hitrejše staranje kože in lahko dolgoročno povzročijo poškodbe celic. Ponoči koža sproži svoje naravne mehanizme obnavljanja, da si opomore in se regenerira po dnevnih obremenitvah. Pri tej funkciji jo koristno podpirajo sestavine, ki pospešujejo obnavljanje in moč regeneracije. Tako lahko koža „pozabi“ na kakšno obremenitev vsakdanjega življenja.

ZAŠČITA

Zaščitni faktor + zaščitne sestavine - skrivna formula za lepo kožo brez gubic. Mnogi menijo, da se morate pred UV žarki zaščititi le pri izpostavljanju močnemu soncu, npr. na počitnicah na plaži. A to je velika napaka: UV žarki delujejo na kožo 365 dni v letu – tudi jeseni, pozimi in v oblačnem vremenu. Sončni žarki kažejo svojo prisotnost vsak dan. Še posebej, če veliko časa preživimo na prostem. Tudi v notranjih prostorih koža ni popolnoma zaščitena. UV žarki prodrejo skozi okenska stekla do kože. Po strokovnih ocenah je UV svetloba odgovorna za zelo velik del procesov staranja kože. Tako imenovano fotostaranje lahko povzroči hitrejše staranje kože, pospeši nastajanje gubic in hiperpigmentacij ter zmanjša napetost in elastičnost kože.

Vsakodnevna uporaba izdelka z zaščitnim faktorjem nudi koži dodatno zaščito v vsakdanjem življenju. Višino zaščitnega faktorja vedno prilagodite okoliščinam. Vsebuje naj sestavine, ki kožo ščitijo pred izgubo vlage in negativnimi učinki prostih radikalov. Za vsestransko zaščito UV filtre kombiniramo z antioksidanti in „power“ sestavinami, ki podpirajo odpornost kože.

 

ALL DAY PROTECTION DNEVNA NEGA ZF20

Dnevna nega za obnavljanje in zaščito pred UV žarki.


OVERNIGHT REPAIR NOČNA NEGA

Intenzivno obnavljanje kože v nočnem času in antioksidativna zaščita.



Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI