X

SCHWARZWALD SKIN SECRET SUMMER EDITION

Lahka dnevna vlažilna nega z ZF 15 in antioksidanti za nego kože poleti.

 

Schwarzwald Skin Secret Summer Edition je ekskluzivna dnevna nega z ZF15, ki je posebej prilagojena potrebam kože v toplih mesecih. Edinstvena formulacija z navdihom Schwarzwalda ne nudi le osnovne zaščite pred soncem, ampak tudi negovalni učinek za sijočo in lepo kožo. 

Tekstura Schwarzwald Skin Secret dnevne nege se hitro vpije in poskrbi za prijeten občutek na koži, brez da bi jo obtežila. Specialni BIODROGA Schwarzwald kompleks v kombinaciji s skrbno izbranimi sestavinami vlaži kožo in podpira njeno regeneracijo

Učinek

• Izboljša vlažnost in kožo ščiti pred izgubo vlage.
• Mehča mimične gubice.
• Napne kožo in omili linije, ki so posledica izsušenosti kože. 
• Prispeva k zaščiti pred prezgodnjim staranjem kože, ki je posledica UV sevanja. 
• Koži da mehkobo in prožnost.

Glavne učinkovine

SCHWARZWALD KOMPLEKS sestavljajo bezeg, praprot in mah. Izboljša vlažnost kože, sprošča kožo in ji povrne ravnovesje. Spodbuja obnavljanje in koži da prav posebno energijo, ki jo je moč najti le v Schwarzwaldu. 

HIALURONSKA KISLINA zaradi visokomolekularne strukture deluje na površini kože. Tvori film, ki poskrbi za prijetno mehkobo in napne površino kože. 

VITAMIN E je antioksidant, ki veže proste radikale ter kožo ščiti pred poškodbami zaradi UV sevanja in oksidativnimi poškodbami. Deluje proti prezgodnjemu staranju zaradi zunanjih dejavnikov kot sta UVA- in UVB sevanje. 

Uporaba

Po čiščenju, tonificiranju in uporabi seruma nanesite na kožo in nežno vtrite. 

 

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI