ANTI-POLLUTION & INFLAMM-AGING SERUM

Serum za zaščito pred onesnaženim zrakom in škodljivmi snovmi iz okolja.

 

SKIN BOOSTER anti-pollution & inflamm-aging serum je primeren za vse tipe kože, še posebej za zrelo in občutljivo kožo ter kožo, ki ji primanjkuje vlage. Kožo ščiti pred škodljivimi snovmi iz onesnaženega zraka in deluje procesom, ki so povezani s staranjem. Poleg tega pomirja občutljivo kožo in intenzivno vlaži kožo, ki ji primanjkuje vlage.

Bio Protection PM 2.5 je specialni kompleks rastlinskih izvlečkov, ki deluje kot kemično-fizikalna bariera. Blokira težke kovine in PM 2.5 delce, stabilizira celične membrane in ima antioksidativni učinek. Dermapeace je rastlinski kompleks, ki krepi bariero kože, jo pomirja in obnavlja. Aquarich je vlažilec iz črnega ovsa in sojinega lecitina. Izvleček korenine sladkega korena pomirja in blaži razdraženost kože. Pantenol deluje blagodejno pri razdraženosti in rdečici.

Uporaba:

Serum nanesite zjutraj, po čiščenju in tonificiranju, ga dobro vtrite in nadaljujte z zaključno nego. Zvečer uporabite izbrani serum. SKIN BOOSTER anti-pollution & inflamm-aging serum in izbrani serum lahko uporabljate tudi sočasno, zjutraj in zvečer. Najprej nanesite plast izbranega seruma, preko pa še plast SKIN BOOSTER anti-pollution & inflamm-aging seruma.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI