LACTO-GLUCAN LIFTING MASKA

Maska za takojšnji lifting učinek, ki traja več ur in zaščito pred vplivi iz okolja.

 

SKIN BOOSTER lacto-glucan lifting maska ima edinstveno biopolimerno strukturo, ki na koži tvori film. Nudi neverjeten učvrstitveni učinek, ki traja več ur, v le nekaj minutah. 3D film se obrazu prilega kot druga koža, preprečuje izgubo vlage in kožo ščiti pred vplivi iz okolja. Ta izjemno učinkovita maska vsebuje tudi laktobionsko kislino, ki uravnava pH kože in nudi antioksidativno zaščito. Lahko se uporablja kot anti-aging maska za vse tipe kože kot zaščita ali za uporabo ob posebnih priložnostih.

Biopolimerni kompleks tvorijo medsebojno premrežene rastlinske sestavine, ki na koži tvorijo film in jo napnejo. 3D film se popolnoma prilega mikroreliefu kože in omogoča takojšen lifting   učinek. Laktobionska kislina  ohranja vlažnost kože, izboljša njeno elastičnost in gostoto. Deluje antioksidativno in kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi dejavnikov iz okolja.

Uporaba:

Klasična uporaba: nega in uravnavanje pH kože

Masko 1-2-krat tedensko nanesite v debelejšem sloju. Pustite delovati 10 minut. Nato odstranite z vlažno kompreso. Nanesite serum, nego za predele okoli oči in zaključno nego.

ali

Uporaba brez odstranjevanja z „VAU“ lifting učinkom

Lahko se nanaša 3-5-krat tedensko, po potrebi pa vsak dan zjutraj in/ali zvečer. Po čiščenju, tonificiranju, nanosu seruma glede na potrebe kože in PO nanosu zaključne nege masko nanesite v tankem sloju. Počakajte, da se maska POPOLNOMA posuši. Maske ne odstranjujte, naj ostane na koži. Nato lahko nanesete EVEN & PERFECT CC ali DD kremo ali celo tekoči puder. Za nanos priporočamo kabuki čopič.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI