X

MICROLIFT ANTI-AGE MASKA IZ FLISA

Maska iz flisa za zrelo kožo z nežnim, takojšnjim mini-lifting učinkom.

 

Popolna »dermokozmetična lepotna pomoč« z nežnim, takojšnjim mini-lifting učinkom. Koža je videti napeta in zglajena. Med svojim delovanjem visoko učinkovita anti-aging maska iz flisa nepretrgoma v kožo vnaša visoko koncentrirane sestavine, tako da je koža kar naenkrat videti več let mlajša. Poleg tega pa ima tudi dolgotrajni učinek. Spodbuja naravno sintezo kolagena v koži. »Turbo« maska nudi izjemno anti-aging moč v trenutku. Le 15 minut za več ur napetosti kože!

Biopolimerni kompleks tvorijo medsebojno premrežene rastlinske sestavine, ki na koži tvorijo film in jo napnejo. 3D film se popolnoma prilega mikroreliefu kože in omogoča takojšen lifting učinek. Palmitoil tripeptid-5 podpira sintezo in zavira razgradnjo kolagena. Hialuronska kislina  optimizira sposobnost vezave vlage v koži in zmanjšuje transepidermalno izgubo vlage. Izvleček cvetov breskve kožo ščiti pred prostimi radikali, krepi naravni kisli zaščitni plašč in podpira obnavljanje celic. Tvori idealni ščit pred škodljivimi vplivi iz okolja in koži podari sijaj.

 

Uporaba:

Masko položite na očiščeno, tonificirano in osušeno kožo. Pustite delovati 10-15 minut in morebitno preostalo vlago vmasirajte. Nato nanesite izbrano nego. Pred uporabo maske iz flisa priporočamo, da naredite piling.

 

Nazaj 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI