SERUM ZA POMIRITEV RDEČICE

Serum za kožo, ki je nagnjena k rdečici, kuperoza in razširjenim kapilaram.

 

Rdečica na obrazu in razširjene kapilare se lahko pojavijo tudi pri sicer popolnoma normalni, zdravi koži. Pogosto so opazne na licih, nosnicah in pod konico nosu. Lahko se pojavijo skupaj z nepravilnostmi, ki spominjajo na akne. Včasih so vidne tudi vijolične vene, ki prosevajo skozi površino kože, kar je zelo moteče. ANTI-REDNESS serum za pomiritev rdečice je bil razvit posebej za nego kože s temi znaki. Ob redni uporabi vidno izboljša stanje kože. Intenzivno krepi drobne krvne žilice in preprečuje njihovo prekomerno širjenje.

Specialen tetrapeptid Teleangyn blaži rdečico zavira delovanje encimov, ki razgrajujejo kolagen v stenah žil. Kvericitin kožo ščiti pred prostimi radikali in preprečuje prezgodnje staranje kože zaradi dejavnikov iz okolja. Izvleček listov rdeče vinske trte, izvleček kostanja in rutin krepijo tkivo in stene kapilar. 

Uporaba:

Zjutraj in zvečer, po čiščenju, nanesite lokalno na predele z razširjenimi žilicami. ANTI-REDNESS serum za pomiritev rdečice se lahko uporablja stalno kot preventiva pred kuperozo.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI