SET EFFECT BOOSTER COUPLE

Set vsebuje SKIN BOOSTER niacinamid serum 20% in EFFECT CARE 360° lifting masko iz flisa.

 

SKIN BOOSTER niacinamid serum 20%, 15ml

Visoko specializirana formulacija z niacinamidom (vitaminom B3) in azelaično kislino deluje proti komedonom, poskrbi za enakomeren ten, oži pore in gladi kožo. Poleg tega normalizira nastajanje sebuma, uravnovesi količino vlage in krepi naravne zaščitne funkcije kože. 

Uporaba: Nanesite na očiščeno kožo in nežno vtrite. Nato nanesite izbrano nego.

Več o izdelku preberite tukaj.

EFFECT CARE 360° lifting maska iz flisa, 1 kos

Kombinacija Schwarzwald kompleksa, hialuronske kisline in „power“ peptidov kožo intenzivno vlaži, napne in izjemno učinkovito pomiri. Opazno izboljša vlažnost kože po le 10 minutah. Koža je globinsko navlažena, napeta, linije in gubice se ublažijo. Obremenjeni koži povrne ravnovesje. Schwarzwald kompleks, sestavljen iz izvlečkov mahu, bezga in praproti, krepi odpornost kože in ji da energijo. Ne vsebuje dišav.

Izjemno mehek flis se popolno prilagodi vsaki obliki obraza. Med uporabo zagotavlja prijeten, hladilen učinek ter da koži novo svežino in energijo. 

Uporaba: Masko položite na očiščeno kožo ter jo rahlo pritisnite, da se prilagodi obraznim konturam. Pustite delovati 10 minut, nato odstranite. Preostalo tekočino vmasirajte v kožo ali odstranite s pomočjo vatne blazinice. 

Več o izdelku preberite tukaj.

 

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI