ANTI-AGE NOČNA NEGA Z RETINOLOM

Poskrbi za bolj napeto in elastično kožo medtem, ko spite.

 

Retinol (vitamin A) je poznan po številnih učinkih. Podpira naravne kožne funkcije, spodbuja sintezo kolagena in obnavljanje kože. Koža postane bolj elastična, globina gubic se zmanjša. V kombinaciji s stabiliziranim vitaminom C in vitaminom E, ki delujeta antioksidativno, ter matriksnimi peptidi, ki spodbujajo sintezo kolagena, nega nudi maksimalen anti-aging učinek.  

Retinol (vitamin A1) 0.3% podpira naravne kožne funkcije, spodbuja sintezo kolagena in obnavljanje kože. Izboljša elastičnost kože in zmanjša globino gubic. Stabiliziran vitamin C 1% kožo dolgotrajno ščiti pred škodljivimi vplivi prostih radikalov in tako preprečuje prezgodnje staranje kože zaradi vplivov in krepi vezivno tkivo. Omili blago razdraženost in rdečico, koži da sijaj in omili pigmentne madeže. Vitamin E 4% deluje antioksidativno in gladi kožo. Blaži fotopoškodbe in veže dragoceno vlago v koži. 

Uporaba:

Zvečer, po čiščenju, tonificiranju in uporabi seruma, nanesite na kožo in vtrite. Čez dan uporabljajte UV zaščito. Hranite pri temperaturi do 25°C.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI