X

KAPLJICE ZA SAMOPORJAVITEV

Naravna zagorelost, pisana na vašo kožo, v trenutku.

 

Lahka formulacija z DHA (dihidroksiacetonom) in eritrulozo da koži obraza, vratu in dekolteja brezhiben ten, ki ga ni mogoče razlikovati od naravno pridobljene porjavelosti. Dodatni negovalni učinkovini, aloe vera in pentenol, pomirjata razdraženo kožo in podpirata ravnovesje vlage. 

Svilnato nežna tekstura se enakomerno nanese, ne pušča sledi in madežev. Hitro se vpije v kožo in vas ovije s prijetno dišavo. 

Uporaba: Za dosego optimalnega rezultata pred nanosom uporabite piling. Za hitro in intenzivno zagorelost, kapljice zvečer, pred uporabo izbrane nege, nanesite na obraz, vrat in dekolte. Za rahlo, postopoma razvijajočo se zagorelost nekaj kapljic zmešajte v dlani z vašo najljubšo nego in enakomerno nanesite. Kapljice za samoporjavitev lahko "obarvajo" tudi lase in dlačice. Ob nanosu se izognite robovom lasišča in obrvem. Večja količina kapljic poveča intenzivnost barve. Po uporabi si temeljito umijte roke. Da bi zagorelost ohranili kar se da dolgo, se v dneh po nanosu Kapljic za samoporjavitev izogibajte uporabi izdelkov s piling učinkom. Izdelek ne nudi UV zaščite. Da bi podaljšali rok trajanja, izdelek shranjujte na hladnem. 

 

Nazaj 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI