FILOZOFIJA

 

O NAS

BIODROGA: NAJBOLJŠE IZ NARAVE IN ZNANOSTI

Že več kot 60 let je lepota naše poslanstvo, naš cilj pa proizvodnja najboljših izdelkov za nego vaše kože. Biodroga sistemske negovalne linije nudijo koži točno tisto kar potrebuje, te pa ves čas nadgrajujemo in izpopolnjujemo!

Biodroga združuje najboljše iz narave in znanosti ter tako ustvarja visoko učinkovito, profesionalno kozmetiko. Naša filozofija je že od nekdaj zasidrana v imenu blagovne znamke. Ime BIODROGA je sestavljeno iz:

BIO - BIOLOŠKE UČINKOVINE

in

DROGA - UČINKOVITE NARAVNE SESTAVINE.

Rezultat so negovalni izdelki, ki jih koža optimalno prenaša. Ti temeljijo na več kot 60-letni ljubezni do najboljše kozmetike, ki omogoča dobro počutje vaše kože in je popolnoma prilagojena različnim potrebam kože.  

 

RAZISKAVE IN RAZVOJ V RITMU ČASA

Naš lasten raziskovalni in razvojni oddelek formulira izdelke v skladu z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Pri tem združuje najnonovejše biotehnološkime učinkoviname z rezultati raziskav na področju medicine, fitofarmacije, biotehnologije in kozmetike z enim samim ciljem: lepa in zdrava koža.

 

ENAKA KVALITETA PO VSEM SVETU

Izdelki kozmetike Biodroga združujejo najbolj prefinjene učinkovine z visoko učinkovitimi, naprednimi sestavinami. Raziskave, razvoj in proizvodnja izdelkov poteka na enem mestu, v naših lastnih laboratorjih v mestu Baden-Baden v Nemčiji.

 

INOVATIVNA, VISOKO UČINKOVITA KOZMETIKA, KI JO KOŽA OPTIMALNO PRENAŠA

Harmonična kombinacija inovativnih biotehnoloških učinkovin in specialnih transportih sistemov za prenos učinkovin predstavlja novo dimenzijo nege kože. Naši znanstveniki in dermatologi nenehno preverjajo kakovost vseh učinkovin. S pomočjo kratko- in dolgoročnih študij skrbno spremljajo in zagotavljajo, da koža izdelke optimalno prenaša.

 

INDIVIDUALNO PRILAGOJENA NEGA S PREPRIČLJIVO UČINKOVITOSTJO

Vidni rezultati so znak kvalitete izdelkov Biodroga. Izdelki so testirani na neodvisnih dermatoloških klinikah. Velik pomen pripisujemo tudi nepristranskim ocenam naših izdelkov, zato naše učinkovine analizira neodvisni spletni portal Cosmetic Analysis. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI